duminică, 12 septembrie 2010

Video prezentare Gold Plaza





Gold Plaza se va deschide la sfarsitul lunii octombrie

Desi in Ziarul Financiar a aparut in urma cu cateva luni o stire comform careia primul mall din Baia Mare ar trebui sa fie inaugurat in acesta luna chiar inainte de Sarbatoarea Castanelor, anumite evenimente au facut imposibl acest lucru.

Dupa cum declara Eran Socher, managerul proiectului in Gazeta de Maramures motivele pentru care Gold Plaza nu se deschide cu ocazia Sarbatorii Castanelor sunt intarzaierile la constructia cinematografului si anumite modificari tehince la CORA.

Potrivit lui Socher, inaugurarea mall-ului intarzie deoarece se doreste ca deschiderea oficiala sa aiba loc in acelasi timp cu deschiderea cinematografului Cinema City la care lucrarile dureaza ceva mai mult iar inlocuirea scarilor rulante cu trotuarele mobile pentru carucioare cu marfa au intarziat putin lucrarile.

Sursa: Baimareanul

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Lucrarile la primul mall din Baia Mare au intrat pe ultima suta de metri. Gold Plaza, predat la termen si “la cheie” beneficiarului
















Gold Plaza (c) eMM.ro
Vizita de lucru - Gold Plaza (c) eMM.ro
Gold Plaza (c) eMM.ro

Gold Plaza (c) eMM.roGold Plaza (c) eMM.roGold Plaza (c) eMM.roGold Plaza (c) eMM.ro


Agitatie mare la locul unde se va deschide primul mall din Baia Mare. Cel mai mare antreprenor de constructii din nord-vestul Romaniei, Inserv Holding, a intrat pe ultima suta de metri cu lucrarile la centrul comercial si de divertisment. Santierul, deschis la finele lui 2008, isi va inchide portile in curand, intrucat constructorul va preda la termen si... la cheie beneficiarului, compania Futureal, moderna constructie.

Cladirea care va deservi cel mai mare centru comercial din nordul Transilvaniei este aproape finalizata. Reprezentantii Inserv Holding, constructorul care a ridicat primul mall din Baia Mare, afirma ca lucrarile, realizate in timp record, au intrat in linie dreapta, dupa doar un an si jumatate de la deschiderea santierului.

“Lucrarile au inceput in decembrie 2008, structura a fost finalizata la inceputul anului 2010, iar acum suntem in pragul finalizarii. Lucrarile se vor incheia in jurul datei de 15 septembrie. Eu zic ca timpul in care s-a ridicat aceasta constructie este unul scurt, avand in vedere marimea constructiei si complexitatea ei”, relateaza Eduard Ember, sef de santier la Gold Plaza.








Gold Plaza (c) eMM.ro

Gold Plaza (c) eMM.ro
Potrivit descrierii executantilor, impresionanta constructie a batut toate recordurile existente pana acum in judetul Maramures. Cladirea are o inaltime de 33 metri si o suprafata inchiriabila de 30.000 de metri patrati. In cadrul centrului comercial va functiona supermarketul Cora, dar si cateva zeci de reprezentante ale unor branduri internationale binecunoscute publicului.

Gold Plaza (c) eMM.ro

De asemenea, va fi deschis un cinema multiplex cu sase sali. Cea mai mica va avea in jur de 40 de locuri, iar cea mai mare aproximativ 300. Constructia va fi dotata cu 18 lifturi, iar clientii mallului vor beneficia si de un spatiu generos de parcare, la subsolul centrului comercial.











Gold Plaza (c) eMM.ro
Gold Plaza (c) eMM.ro

Gold Plaza (c) eMM.roGold Plaza (c) eMM.ro
“Lucrarile sunt in ultima etapa inainte de finalizare. Inserv Holding, ca antreprenor general, va preda beneficiarului la timpul stabilit, fara niciun fel de intarziere, constructia executata conform tuturor specificatiilor tehnice. Este cea mai complexa si mai importanta constructie care se realizeaza in nordul Romaniei, motiv pentru care suntem extrem de mandri ca putem oferi municipiului Baia Mare un monument de arhitectura si un spatiu comercial si de divertisment care va schimba foarte mult, in bine, fata orasului”, a declarat Doru Supeala, directorul de marketing al Inserv Holding.

Gold Plaza (c) eMM.ro

Reprezentantii Inserv Holding au mai aratat ca s-a lucrat la foc continuu, indiferent de anotimp sau de perioada a zilei, pentru ca in aceasta toamna mallul sa fie deschis baimarenilor.

SURSA: eMaramures

© 2005-2007 Inserv Media

Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com