sâmbătă, 30 octombrie 2010

Gold Plaza - Imagini 30 octombrie

[slideshow]



[gallery orderby="title"]

Gold Plaza - Cinema City Baia Mare

Cinema City va deschide in data de 5 noiembrie primul cinema multiplex din Baia Mare. Complexul de 6 sali este amplasat la etajul al doilea al centrului comercial Gold Plaza. Toate salile vor beneficia de tehnologia 3D, iar spectatorii vor beneficia si de un bufet si o cafenea in incinta cinematografului.

Filmele care vor rula la Cinema City din data de 5 noiembrie sunt:
Puzzle mortal 3D
Charlie St. Cloud
Aventurile lui Sammy 3D – dublat
Autobiografia lui Nicolae Ceausescu



Programul Cinema City Baia mare nu este inca facut public.

vineri, 29 octombrie 2010

Gold Plaza - Reduceri la C&A

Incepand cu data de 4 noiembrie, odata cu deschiderea Gold Plaza, si pana pe 7 noiembrie C&A face o reducere de -20% la toate produsele.

C&A Baia Mare este situat in Gold Plaza pe Strada Victoriei Nt. 73.

[slideshow]

[gallery columns="2"]



Oferta este valabila in perioada 4.11 - 7.11.2010 in limita stocului disponibil.

joi, 28 octombrie 2010

Gold Plaza Baia Mare - A.M.R. 7 zile!

A mai ramas doar o saptamana pana ce se va deschide cel mai mare centru de divertisment din Maramures. Ultimele detalii ale fatadei sunt finisate si toate LED-urile au fost montate si sunt functionale.

Ieri Vasile Barbul, seful Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei Baia Mare, a declarat ca toate strazile din jurul mall-ului vor fi inchise iar circulatia va fi restrictionata pe tot parcursul manifestarilor de la deschidere. Mai multe informatii despre restrictile de circulatie gasiti in postul anterior.

Concertul la care sunt invitati Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris se va tine in exterior, scena fiind amplasata pe bulevardul Decebal.

Urmariti blogul pentru a fi primii care afla cele mai noi stiri, si pentru a vedea poze si clipuri in exclusivitate!

miercuri, 27 octombrie 2010

Gold Plaza - Restrictii circulatie

Traficul rutier din zona Gold Plaza va fi restrictionat incepand cu joi, 4 noiembrie, ora 23.00 si pana sambata, 6 noiembrie, ora 7.00, a mentionat Vasile Barbul, seful Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei Baia Mare.

Membrii comisiei municipale de sistematizare a circulatiei au decis astazi, 26 octombrie, ca traficul in zona podului de pe bulevardul Decebal sa fie deviat iar, incepand de joi, 4 noiembrie, seara, pana in dimineata zilei de sambata, 6 noiembrie, sa se inchida mai multe tronsoane stradale.

Vineri, 5 noiembrie va avea loc concertul care ii va avea invitati pe Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris. Scena va fi amplasata pe prelungirea bulevardului Decebal, in dreptul ultimului bloc turn de pe strada Independentei. Astfel, in intervalul orar 17.00-24.00, cat vor dura manifestatiile, traficul rutier pe bulevardul Independentei, intre intersectiile cu bulevardele Republicii si Decebal, va fi inchis in totalitate.


luni, 25 octombrie 2010

Gold Plaza - Imagini 25 Octombrie

O parte din instalatia de iluminat de pe fatada a fost pusa in functiune, urmand ca zilele urmatoare sa fie pornite si restul. Culorile LED-urilor se schimba in ritmuri diferite.

Asa arata mall-ul cu iluminatul partial pornit:


[slideshow]








[gallery columns="2"]

Gold Plaza Baia Mare - A.M.R. 10 zile!

Au mai ramas 10 zile pana la deschiderea Gold Plaza Baia Mare. Pregatirile sunt in toi pentru ca toate sa fie gata pana pe 4 noiembrie. Zilele acestea a fost pus in functiune ecranul de la intrare, care, dupa spusele lui Eran Socher, managing director al proiectului, este " unul dintre cele mai mari ecrane din Nord Vestul tarii, de marimea unui apartament"
„Vor fi branduri cunoscute precum C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Orsay, Kenvelo, Jeans Club, dar si retaileri locali”, a mai spus Eran Socher.







joi, 21 octombrie 2010

Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris canta la deschiderea Gold Plaza din Baia Mare


Au mai ramas doar doua saptamani pana la deschiderea primului mall din Baia Mare, iar dezvoltatorii proiectului Gold Plaza fac pregatiri intense pentru inaugurare. Maramuresenilor li s-au pregatit multe surprize, dar si patru concerte ale unor renumiti artisti romani. Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris vor canta in centrul comercial baimarean, in ziua urmatoare inaugurarii.

Marea deschidere a mallului Gold Plaza va avea loc joi, 4 noiembrie, la ora 15.00, cand maramuresenii si nu numai vor putea sa treaca pragul tuturor celor 100 de unitati de retail gazduite de centrul comercial si de divertisment. 

Vineri, 5 noiembrie, cei care se vor afla la Gold Plaza vor avea parte de patru concerte ale unor artisti romani alesi astfel incat sa satisfaca toate gusturile. Incepand de la ora 18.00, in centrul comercial si de diverstisment din Baia Mare vor canta Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris.

Pe langa cumparaturi si concerte, clientii mallului vor avea la dispozitie un cinema multiplex modern, bowling, biliard, o zona de joaca pentru copii, o sala de fitness si o galerie de arta, dar si restaurante, cafenele si o terasa.

Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare este dezvoltat de Futureal, developer imobiliar apreciat la nivel european, cu sediul central in Ungaria, in parteneriat cu fondul de investitii austriac Immofinanz. Executantul lucrarii este Inserv Holding, iar agentul de inchiriere al proiectului este Colliers International. Finantarea, in valoare de peste 70 milioane euro, a fost asigurata de MKV Bank.

Sursa: eMaramures.ro


duminică, 10 octombrie 2010

Concurs Gold Plaza

Pentru că deschiderea mall-ului este aproape, Gold Plaza a lansat un concurs prin care poţi câştiga unul din cele 300 de vouchere de cumpărături in valoare de 200 ron fiecare.

Tot ce trebuie să faci este să încarci pe site-ul goldplaza-baiamare.ro o poză când eşti fericit sau bucuros, ori scrie un text în care să dai o veste bună.
Puteţi intra aici să vedeţi celelalte veşti bune trimise sau puteţi citi regulamentul oficial.

marți, 5 octombrie 2010

Gold Plaza - Imagini - 05 octombrie



Voi posta mai multe poze in curand!



Deschiderea oficiala a mallului Gold Plaza va avea loc in 4 noiembrie


Glod Plaza Primul mall din Baia Mare, Gold Plaza, se va deschide in 4 noiembrie. Evenimentul va fi unul plin de surprize, promit dezvoltatorii proiectului, Futureal si Immofinanz organizand chiar si concerte pentru toti cei care vor trece pragul centrului comercial in ziua care va urma inaugurarii. Pe langa magazinele unde baimarenii, si nu numai, vor putea face cumparaturi, mallul  include un cinema multiplex modern, bowling, biliard, o zona de joaca pentru copii, o sala de fitness si o galerie de arta, dar si restaurante, cafenele si o terasa. Intreaga investitie se ridica la peste 70 milioane euro.

Lucrarile la centrul regional de shopping si entertainment Gold Plaza au intrat in linie dreapta. Cladirea, una dintre cele mai moderne din Transilvania din punct de vedere arhitectonic, va gazdui 100 de retaileri pe o suprafata inchiriabila de 30.000 de metri patrati. Momentan, se lucreaza la ultimele detalii pentru ca totul sa fie gata la data de 4 noiembrie, atunci cand va avea loc deschiderea.

„Data pentru marea deschidere a fost stabilita pentru 4 noiembrie. Sigur ca, asa cum se intampla inainte de orice mare inaugurare, mai sunt mici detalii de pus la punct. Unele tin de noi, ca dezvoltatori ai proiectului, si nu se pot finaliza decat chiar inaintea deschiderii. Spre exemplu, acum instalam unul dintre cele mai mari ecrane din Nord Vestul tarii, de marimea unui apartament, care va fi situat la intrare si unde retailerii isi vor putea prezenta brandurile. De asemenea, nu vom aduce mobila decat cu putin timp inainte de inaugurare, la fel si plantele, dar daca te plimbi acum prin mall, arata foarte bine. Pe de alta parte, unele detalii tin de retailerii care muncesc din greu pentru ca totul sa fie gata la timp", a declarat, pentru eMaramures.ro, Eran Socher, managing director al proiectului.

Gold Plaza a fost realizat dupa un proiect arhitectonic indraznet, iar dezvoltatorii spun ca rezultatul le-a depasit asteptarile din punctul de vedere al realizarii de catre constructorul Inserv. De altfel, cladirea va fi punct de atractie pentru mai mult de un milion de vizitatori, motiv pentru care cererea pentru spatii a atins 120% din disponibilul mallului. Acesta este organizat pe trei niveluri. Parterul gazduieste unitati mici de servicii si retail si hipermarketul Cora, iar primul etaj este dedicat in intregime zonei de fashion si retailerului de electronice Domo.

„Vor fi branduri cunoscute precum C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Orsay, Kenvelo, Jeans Club, dar si retaileri locali”, a mai spus Eran Socher.











Gold Plaza Gold Plaza
Gold Plaza Gold Plaza


La cel de-al doilea etaj va fi amplasat centrul de entertainment si foodcourt-ul, dar si o terasa. De asemenea, mallul va avea o parcare subterana uriasa, cea mai mare de acest tip din regiune.

Gold Plaza va oferi si un cinema multiplex, cu sase sali, operat de Cinema City. Salile vor avea cate doua proiectoare, unul pentru filme normale si unul pentru tehnologia 3D.

„Pe langa acestea, vom avea bowling, biliard, jocuri, o zona destinata copiilor, o sala de fitnes cu pereti  de sticla, astfel ca oamenii pot alerga privind muntele sau zona de foodcourt, vom avea cinci cafenele, un lounge, un karaoke bar si o galerie de arta”, a detaliat Eran Socher, managing director Futureal.

Eran Socher a mai precizat ca shopping centerul Gold Plaza va oferi multe evenimente baimarenilor, incepand chiar din ziua urmatoare inaugurarii, 5 noiembrie, cand cel putin trei formatii romanesti alese pe spranceana vor sustine concerte.

Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare este dezvoltat de Futureal, developer imobiliar apreciat la nivel european, cu sediul central in Ungaria, in parteneriat cu fondul de investitii austriac Immofinanz. Executantul lucrarii este Inserv Holding, iar agentul de inchiriere al proiectului este Colliers International. Finantarea, in valoare de peste 70 milioane euro, a fost asigurata de MKV Bank.



duminică, 3 octombrie 2010

vineri, 1 octombrie 2010

Gold Plaza - Poze Septembrie 2010



Poze Gold Plaza mall baia mare Poze Gold Plaza mall baia marePoze Gold Plaza mall baia mare Poze Gold Plaza mall baia mare



Imagini oferite de: Mihai T. - ZMENTĂ

Gold Plaza - Poze Interioare - Septembrie 2010











Sursa: GoldPlaza.ro

Floraria Ikebana va deschide un spatiu comercial in Gold Plaza



Floraria Ikebana, o firma veche pe piata din Baia Mare in domeniul florilor si aranjamentelor florare isi va deschide un spatiu comercial in primul mall din Baia Mare.

Gold Plaza se va deschide in 21-22 octombrie, unele firme chiriase fiind pe ultima suta de metri in ceea ce priveste amenajarea spatilor unde isi vor desfasura activitatea.

SURSA: Baimareanul


Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com