marți, 5 octombrie 2010

Deschiderea oficiala a mallului Gold Plaza va avea loc in 4 noiembrie


Glod Plaza Primul mall din Baia Mare, Gold Plaza, se va deschide in 4 noiembrie. Evenimentul va fi unul plin de surprize, promit dezvoltatorii proiectului, Futureal si Immofinanz organizand chiar si concerte pentru toti cei care vor trece pragul centrului comercial in ziua care va urma inaugurarii. Pe langa magazinele unde baimarenii, si nu numai, vor putea face cumparaturi, mallul  include un cinema multiplex modern, bowling, biliard, o zona de joaca pentru copii, o sala de fitness si o galerie de arta, dar si restaurante, cafenele si o terasa. Intreaga investitie se ridica la peste 70 milioane euro.

Lucrarile la centrul regional de shopping si entertainment Gold Plaza au intrat in linie dreapta. Cladirea, una dintre cele mai moderne din Transilvania din punct de vedere arhitectonic, va gazdui 100 de retaileri pe o suprafata inchiriabila de 30.000 de metri patrati. Momentan, se lucreaza la ultimele detalii pentru ca totul sa fie gata la data de 4 noiembrie, atunci cand va avea loc deschiderea.

„Data pentru marea deschidere a fost stabilita pentru 4 noiembrie. Sigur ca, asa cum se intampla inainte de orice mare inaugurare, mai sunt mici detalii de pus la punct. Unele tin de noi, ca dezvoltatori ai proiectului, si nu se pot finaliza decat chiar inaintea deschiderii. Spre exemplu, acum instalam unul dintre cele mai mari ecrane din Nord Vestul tarii, de marimea unui apartament, care va fi situat la intrare si unde retailerii isi vor putea prezenta brandurile. De asemenea, nu vom aduce mobila decat cu putin timp inainte de inaugurare, la fel si plantele, dar daca te plimbi acum prin mall, arata foarte bine. Pe de alta parte, unele detalii tin de retailerii care muncesc din greu pentru ca totul sa fie gata la timp", a declarat, pentru eMaramures.ro, Eran Socher, managing director al proiectului.

Gold Plaza a fost realizat dupa un proiect arhitectonic indraznet, iar dezvoltatorii spun ca rezultatul le-a depasit asteptarile din punctul de vedere al realizarii de catre constructorul Inserv. De altfel, cladirea va fi punct de atractie pentru mai mult de un milion de vizitatori, motiv pentru care cererea pentru spatii a atins 120% din disponibilul mallului. Acesta este organizat pe trei niveluri. Parterul gazduieste unitati mici de servicii si retail si hipermarketul Cora, iar primul etaj este dedicat in intregime zonei de fashion si retailerului de electronice Domo.

„Vor fi branduri cunoscute precum C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Orsay, Kenvelo, Jeans Club, dar si retaileri locali”, a mai spus Eran Socher.











Gold Plaza Gold Plaza
Gold Plaza Gold Plaza


La cel de-al doilea etaj va fi amplasat centrul de entertainment si foodcourt-ul, dar si o terasa. De asemenea, mallul va avea o parcare subterana uriasa, cea mai mare de acest tip din regiune.

Gold Plaza va oferi si un cinema multiplex, cu sase sali, operat de Cinema City. Salile vor avea cate doua proiectoare, unul pentru filme normale si unul pentru tehnologia 3D.

„Pe langa acestea, vom avea bowling, biliard, jocuri, o zona destinata copiilor, o sala de fitnes cu pereti  de sticla, astfel ca oamenii pot alerga privind muntele sau zona de foodcourt, vom avea cinci cafenele, un lounge, un karaoke bar si o galerie de arta”, a detaliat Eran Socher, managing director Futureal.

Eran Socher a mai precizat ca shopping centerul Gold Plaza va oferi multe evenimente baimarenilor, incepand chiar din ziua urmatoare inaugurarii, 5 noiembrie, cand cel putin trei formatii romanesti alese pe spranceana vor sustine concerte.

Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare este dezvoltat de Futureal, developer imobiliar apreciat la nivel european, cu sediul central in Ungaria, in parteneriat cu fondul de investitii austriac Immofinanz. Executantul lucrarii este Inserv Holding, iar agentul de inchiriere al proiectului este Colliers International. Finantarea, in valoare de peste 70 milioane euro, a fost asigurata de MKV Bank.



2 comentarii:

  1. [...] că deschiderea mall-ului este aproape, Gold Plaza a lansat un concurs prin care poţi câştiga unul din cele 300 de [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari !vestea buna ,iesim din criza ,economia se porneste chiar si cu pasi marunti.Ne bucuram ca in orasul nostru vom avea un asemenea minunat hipermarket. Exteriorul se contureaza foarte frumos ca o constructie reprezentativa pentru Baia Mare.Abia asteptam sa vedem si interiorul. Succes ! In sfirsit un cinematograf modern in nord-vestul tarii ,in sfirsit si alte locuri de agrement moderne .

    RăspundețiȘtergere

Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com