duminică, 10 octombrie 2010

Concurs Gold Plaza

Pentru că deschiderea mall-ului este aproape, Gold Plaza a lansat un concurs prin care poţi câştiga unul din cele 300 de vouchere de cumpărături in valoare de 200 ron fiecare.

Tot ce trebuie să faci este să încarci pe site-ul goldplaza-baiamare.ro o poză când eşti fericit sau bucuros, ori scrie un text în care să dai o veste bună.
Puteţi intra aici să vedeţi celelalte veşti bune trimise sau puteţi citi regulamentul oficial.

2 comentarii:

  1. [...] Concurs Gold Plaza Sun Oct 10, 2010 11:06 am Pentru că deschiderea mall-ului este aproape, Gold Plaza a lansat un concurs prin care poţi câştiga unul din cele 300 de vouchere de cumpărături in valoare de 200 ron fiecare. Tot ce trebuie să faci este să încarci pe site-ul goldplaza-baiamare.ro o poză când eşti fericit sau bucuros, ori scrie un text în care să [...] [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. MULT SUCCES !!!!!!!!
    Sunt tare bucuroasa ca vom avea si in Baia Mare un shopping center si mai ales un cinematograf!!!!
    Am fost plecata cativa ani din tara si acolo unde am locuit am vazut si inteles ce inseamna comert ,concurenta si mai ales REDUCERI !!!!!
    Imi era tare dor sa mi petrec o duminica ploioasa la cumparaturi intr un loc de unde sa am posibilitatea sa aleg sau la cinematograf unde sa ruleze mai multe filme in acelasi timp!!!!!!
    Va multumesc ca existati! Sper ca locul si firmele prezente sa nu mi insele asteptarile .

    RăspundețiȘtergere

Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com