joi, 21 octombrie 2010

Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris canta la deschiderea Gold Plaza din Baia Mare


Au mai ramas doar doua saptamani pana la deschiderea primului mall din Baia Mare, iar dezvoltatorii proiectului Gold Plaza fac pregatiri intense pentru inaugurare. Maramuresenilor li s-au pregatit multe surprize, dar si patru concerte ale unor renumiti artisti romani. Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris vor canta in centrul comercial baimarean, in ziua urmatoare inaugurarii.

Marea deschidere a mallului Gold Plaza va avea loc joi, 4 noiembrie, la ora 15.00, cand maramuresenii si nu numai vor putea sa treaca pragul tuturor celor 100 de unitati de retail gazduite de centrul comercial si de divertisment. 

Vineri, 5 noiembrie, cei care se vor afla la Gold Plaza vor avea parte de patru concerte ale unor artisti romani alesi astfel incat sa satisfaca toate gusturile. Incepand de la ora 18.00, in centrul comercial si de diverstisment din Baia Mare vor canta Andreea Banica, Smiley, Sistem si Iris.

Pe langa cumparaturi si concerte, clientii mallului vor avea la dispozitie un cinema multiplex modern, bowling, biliard, o zona de joaca pentru copii, o sala de fitness si o galerie de arta, dar si restaurante, cafenele si o terasa.

Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare este dezvoltat de Futureal, developer imobiliar apreciat la nivel european, cu sediul central in Ungaria, in parteneriat cu fondul de investitii austriac Immofinanz. Executantul lucrarii este Inserv Holding, iar agentul de inchiriere al proiectului este Colliers International. Finantarea, in valoare de peste 70 milioane euro, a fost asigurata de MKV Bank.

Sursa: eMaramures.ro


8 comentarii:

  1. Nu stie cineva unde vor fi concertele? In interior sau in parcarea exterioara a mall-ului? Ca in interior eu nu vad unde ar putea fi pusa scena.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.
    Din cate stiu mall-ul nu are parcare exterioara, deci sunt aproape sigur ca in interior va fi scena. Oricum scena nu va fi foarte mare, ar incapea inauntru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gold Plaza are si parcare exterioara. E situata intre mall si statia de petrol Lukoil. E drept ca parcarea exterioara nu va avea decat vreo 70 de locuri de parcare, dar totusi sunt. Tocmai de aia intrebam de scena, ca inauntru eu nu vad unde ar putea sa puna scena fara sa deranjeze.
    Si inca ceva. Nu ai o lista cu toti chiriasii din mall? Ca peste tot eu am vazut doar numele chiriasilor mai celebrii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bodo, tu lucrezi la Gold Plaza? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci de unde ai atatea informatii despre mall? Ca vad ca esti chiar pasionat de mall-ul asta (nu ca eu nu as fi :p ).

    RăspundețiȘtergere
  6. Unele informatii le iau de pe internet, altele le aflu. Eu stau in zona si trec pe langa el de cateva ori pe saptamana asa ca stiu toate noutatile si am zis de ce sa nu le impartasesc si cu altii, asa ca am facut acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca m-am inselat. Scena va fi amplasata pe bulevardul Decebal.

    RăspundețiȘtergere

Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com