vineri, 29 octombrie 2010

Gold Plaza - Reduceri la C&A

Incepand cu data de 4 noiembrie, odata cu deschiderea Gold Plaza, si pana pe 7 noiembrie C&A face o reducere de -20% la toate produsele.

C&A Baia Mare este situat in Gold Plaza pe Strada Victoriei Nt. 73.

[slideshow]

[gallery columns="2"]



Oferta este valabila in perioada 4.11 - 7.11.2010 in limita stocului disponibil.

4 comentarii:

  1. [...] Gold Plaza – Reduceri la C&A Fri Oct 29, 2010 19:55 pm Incepand cu data de 4 noiembrie, odata cu deschiderea Gold Plaza, si pana pe 7 noiembrie C&A face o reducere de -20% la toate produsele. C&A Baia Mare este situat in Gold Plaza pe Strada Victoriei Nt. 73. Oferta este valabila in perioada 4.11 – 7.11.2010 in limita stocului disponibil. [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. C&A nu are cum sa faca reducere la produse de vreme ce nu are niste preturi initiale de la care sa porneasca. Asta e doar reclame ieftina. La fel de bine puteau sa spuna ca fac reduceri de 90% si sa puna acceleasi preturi. Ca sa faci o reducere adevarata trebuie sa ai un pret anterior la care sa te raportezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. poti sa faci o comparatie cu c&a din polus cluj... o sa vezi ca o sa fie aceleasi preturi ca si la cel din cluj plus o reducere de 20%.... e simplu... orice firma importanta se respecta

    RăspundețiȘtergere
  4. Reducerea se aplica la pretul afisat!Adica,dak pe eticheta produsului pretul este de 59,90 RON odata ajuns la casa produsul este scanat si ti se va cere pe el 47,98 RON.
    Rabatul se aplica la casa!
    Calculele le faceti voi!
    Aceasta tactica face parte din politica C&A si se aplica doar in primele 4 zile de functionare a magazinului.
    Pe parcursul anului , o sa vedeti ca reducerile sunt semnalizate in felul urmator: pret initial 59,90 RON si cu rosu pret redus 39,90 RON!
    Sper ca v-am lamurit!
    ;-)

    RăspundețiȘtergere

Blogul s-a mutat!

Veti fi redirectionat la noua adresa a blogului in cateva secunde. Daca ceva nu e in regula vizitati
http://mallfan.blogspot.com